Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bouw en afwerking

Ultraslank en strak design voor ramen en deuren

De toevoeging van de vlakke Functional-variant complementeert de reeds bestaande designopties van SlimLine 38, waaronder de designvarianten Classic, Cubic en Ferro. Dat betekent: nog meer keuze en flexibiliteit voor hedendaagse en moderne projecten.

Ontwerp zonder titel - 2024-02-26T150334.684
Reynaers Aluminium

SlimLine 38 Functional van Reynaers Aluminium onderscheidt zich door zijn moderne, vlakke afwerking en wordt daarmee de meest minimalistische designvariant binnen het gamma SlimLine 38. De glaspanelen in vaste en opengaande delen bevinden zich in dezelfde positie, wat zorgt voor een nog strakkere uitstraling en een harmonieus geheel. Bovendien is de nieuwe uitvoering verkrijgbaar met onzichtbare ontwatering, waardoor de strakke esthetiek van het systeem behouden blijft, zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit. Deze eigenschappen, in combinatie met de hoge isolatiegraad, maken het de ideale keuze om de slanke uitstraling van stalen ramen te evenaren, maar dan met alle voordelen van aluminium. Met de mogelijkheid tot een glasdikte tot 65 mm wordt het plaatsen van driedubbel glas vergemakkelijkt, wat resulteert in een verbeterde isolatie.

       


Ontwerp zonder titel - 2024-02-26T150411.638
Reynaers Aluminium
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten