Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bouw en afwerking

Vorsselmans viert 50ste verjaardag

Het familiebedrijf Vorsselmans uit Loenhout, gespecialiseerd in aluminium ramen en gevels en het plaatsen van zonnepanelen, vierde zopas samen met alle personeelsleden zijn 50ste verjaardag. De onderneming werd opgericht op 1 oktober 1972 door Stan Vorsselmans en vandaag wordt het bedrijf geleid door de tweede generatie, Mark en Kristel Vorsselmans.

Vorsselmans viert 50ste verjaardag  (1)
Ongeveer de helft van de 180 medewerkers komt uit de eigen gemeente. Deze lokale verbondenheid heeft ertoe geleid dat Vorsselmans investeerde in een duurzame toekomst in Loenhout. Het nieuwe project Evergreen is hiervan een mooi voorbeeld: de huidige locatie aan de Wuustwezelseweg wordt uitgebreid met circa 3.500 m² productiehal en 1.000 m² kantoorruimte, met maximale aandacht voor duurzaamheid, circulariteit en flexibiliteit. 
 
De toepassing van één van de grootste groengevels in de Benelux past eveneens goed in de lokale omgeving. Zo bestaat de achterconstructie van de groengevel uit hergebruikte gevel- en raamprofielen, voorzien de planten over een totale oppervlakte van meer dan 200 m² de werknemers van gezonde lucht en zijn ze een nieuwe voedselbron voor de lokale bijenpopulatie. Het dak ligt vol met zonnepanelen en er werden 18 laadpalen aangesloten op het net. 
 
 
 
 
 

 
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten