Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bouwprojecten

AG Vespa zoekt ontwikkelaar voor Waagnatiesite

De Waagnatieloods is één van de bekendste bakens van de stad Antwerpen. De loods en de omliggende kaaivlakte zullen de komende jaren herontwikkeld worden. Om een kwalitatieve ontwikkeling van deze historische plek te verzekeren en te sturen, lanceert AG Vespa een oproep voor een domeinconcessie voor een periode van 50 jaar.

AG VEspa
All rights reserved

AG Vespa zoekt een partner die voor een periode van 50 jaar de site in gebruik neemt, er een visie voor ontwikkelt en wil investeren.  De opdracht van deze concessie gaat dus breder dan louter de herbestemming van de Waagnatieloods, maar beoogt de volledige gebiedsontwikkeling. Zo zal de concessionaris instaan voor de renovatie van de Waagnatieloods, de heraanleg van de kaaivlakte, de integratie van de Sigmawaterkering, de aanleg van een bestemmingsparking en mogelijk de ontwikkeling van een nieuwbouw.

De Waagnatiesite wordt aangeboden via een mededingingsprocedure met onderhandeling. Een aanvraag tot deelname kan ingediend worden tot vrijdag 18 oktober om 16 uur.

Meer informatie over deze oproep vind je hier.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten