Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bouwprojecten

Architecturale interventie op het domein Rubenskasteel in Elewijt

Toerisme Vlaanderen lanceert in augustus 2023 de evenementenreeks Stories Unfold, die vanaf dan om de twee jaar en op vijf verschillende locaties (inter)nationale (media)aandacht wil genereren voor de Vlaamse kastelen en tuinen. Voor de eerste editie van Stories Unfold zoekt EventFlanders, in samenwerking met de Vlaamse Bouwmeester, een ambitieus en multidisciplinair team voor het ontwerpen en uitvoeren van een tijdelijke architecturale en artistieke interventie op het domein van het Rubenskasteel te Elewijt. 

Architecturale interventie op het domein Rubenskasteel in Elewijt
Team Vlaams Bouwmeester
Geïnteresseerden kunnen zich via vlaamsbouwmeester.be melden tot vrijdag 26 augustus om 11 uur. De toelichting van de opdracht aan de gekozen ontwerpers en een plaatsbezoek zijn voorzien op vrijdag 2 september om 13 uur. Vier teams worden uitgenodigd om een offerte in te dienen tegen 23 september om 13 uur. De presentatie van de offertes is gepland op woensdag 28 september vanaf 13 uur. De laureaat gaat vanaf midden oktober samen met de opdrachtgever aan de slag. De tijdelijke interventie moet in juli 2023 gerealiseerd zijn, zodat de eerste editie van Stories Unfold kan plaatsvinden van augustus tot en met oktober 2023.
 
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten