Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bouwprojecten

Binnenkort nieuw onthaalgebouw in De Ster

Met een symbolische eerste spadesteek zijn op 15 mei de werken gestart in provinciaal domein De Ster in Sint-Niklaas. Onder de naam ‘Stella Nova’ wordt daar een gloednieuw onthaalgebouw met sporthal, brasserie en kantoren opgetrokken. Het einde van de werken is voorzien tegen eind 2024.

inkom+vanaf+parking

Enkele maanden geleden werden de voorbereidingswerken opgestart, waarbij de nutsleidingen werden verlegd en de voormalige tennisterreinen tot een tijdelijke parking werden omgebouwd. Half mei werd dan met de graaf- en funderingswerken begonnen. ‘Stella Nova’ komt dicht bij het water te liggen om een optimale relatie met het water en het omliggende groen te bekomen. Dankzij een brede buitentrap ontstaat een directe verbinding tussen het domein en de brasserie op de eerste verdieping. Tenslotte zal een voorplein aan de kant van de openbare weg voor een link tussen de weg, het gebouw, de nieuwe parking, de atletiekpiste en het domein zorgen.  

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten