Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bouwprojecten

Bouwvergunning voor woonproject in Sint-Gillis

De beursgenoteerde verhuurder van residentieel vastgoed Home Invest Belgium heeft na een lang proces een bouwvergunning gekregen voor een project aan de Jourdanstraat 95 in Sint-Gillis. Daar worden voormalige kantoren herontwikkeld tot studio’s en appartementen, goed voor in totaal 46 wooneenheden. Home Invest Belgium werkt voor dit project samen met het architectenbureau A2RC. De ontmanteling van het gebouw is zopas begonnen en de oplevering is gepland voor het najaar van 2024.

Bouwvergunning voor woonproject in Sint-Gillis
A2RC Architecten/Home Invest Belgium

In het gebouw zullen een loungeruimte, een wasserette en een fitnesscentrum verspreid liggen rond een gemeenschappelijke werkruimte en een tuinterras op de begane grond. Een bioscoop, een gastenkamer op de eerste verdieping en een receptiezaal op de bovenste verdieping zullen beschikbaar zijn voor privé-gebruik. Het gebouw zal worden verwarmd zonder gebruik te maken van fossiele brandstoffen.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten