Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bouwprojecten

Built-to-suit gebouw voor Hakron België

Op het bedrijventerrein Tubeke II van inBW komt in het begin van volgend jaar de nieuwe hoofdzetel van Hakron België. Het is een ‘built-to-suit’ project van BVI.EU dat instond voor het hele traject: van het vinden van de locatie, over het aanvragen van de bouwvergunning, tot het aanstellen van de aannemer en de coördinatie van de werken.

3

Op een site van 11000 m² langs de Rue François Englert ontwikkelt BVI.EU een uitvalsbasis op maat voor de leverancier en producent van accessoires voor woning- en betonbouw, bekistingen en prefab. Naast een gloednieuw kantorencomplex van 1152 m² en drie bouwlagen, is ook een opslagruimte van 4536 m² voorzien. Bij het uittekenen van de plannen werd de bedrijfsidentiteit en de focus van Hakron op duurzaamheid in het concept  geïntegreerd. De gebouwen krijgen zonnepanelen en een warmtepomp en zullen volledig gasloos functioneren. BVI.EU zal ook de binnenafwerking van de hal en de kantoren verzorgen, waarbij de producten van Hakron zichtbaar als showcases in het interieur zullen worden verwerkt. Het hybride gebouw van beton en staal wordt gerealiseerd door Alheembouw dat de werken recentelijk opstartte. Indien alles volgens plan verloopt, wordt het project in het eerste trimester van 2024 opgeleverd. 


Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten