Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bouwprojecten

Coworking- en housingproject opent in centrum Geel

Op wandelafstand van het station van Geel opent binnenkort een coworking- en housingproject met flexibele kantooroplossingen op maat, gekoppeld aan een duurzaam huisvestinngsproject. Op die manier hoopt JUL Coworking jonge ondernemingen de kans te bieden om te groeien en grotere bedrijven een locatie aan te reiken om tijdelijk (buitenlandse) werknemers te ontvangen. In totaal vind je aan de Stationsstraat 129 meer dan vijftig werkplaatsen, die variëren van flex desks voor solowerkers tot privékantoren en vergaderzalen. Je kan een werkruimte boeken vanaf een halve dag. Daarnaast bestaan de vaste formules uit dag- week- of maandpakketten. JUL beschikt ook over een polyvalente zaal die je aan een voordelig tarief kan huren. Die laatste vormt de ideale uitvalsbasis als grote vergaderzaal of kan dienst doen voor recepties, tentoonstellingen en andere events.

Coworking-  en housingproject opent in centrum Geel  (1)

Coworking zit al een tijdje in de lift. Niet enkel omdat het hip klinkt, maar vooral omdat het de kosten kan drukken voor jonge ondernemingen die willen groeien. Daarnaast maak je vanaf de eerste dag deel uit van een groot netwerk dat je bedrijf kansen kan bieden om te groeien. JUL biedt naast kantoren ook huisvestingsoplossingen op maat van je onderneming aan. De woningen zijn ideaal voor een kort- of middellang verblijf. Het housingproject bestaat uit negen volledig bemeubelde woningen met terras. Het volledige gebouw beantwoordt aan de strengste BEN-normen en krijgt elektriciteit van de 180 zonnepanelen op het dak. Verwarmen en koelen gebeurt met elektrische warmtepompen. De groendaken zorgen voor natuurlijke verkoeling en wateropvang.

Coworking-  en housingproject opent in centrum Geel  (1)
Coworking-  en housingproject opent in centrum Geel  (2)
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten