Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bouwprojecten

Eerste spadesteek voor nieuw hoofdkwartier Simac ICT België

In het Researchpark Haasrode (Leuven) is de bouw begonnen van het nieuwe Belgische hoofdkwartier van technologiebedrijf Simac ICT België dat onder meer kabel- en infrastructuurdiensten aanbiedt. Het gaat om een investering van ruim 10 miljoen €.    

HET LAATSTE BLAD – SIMAC
Het nieuwe ecologische gebouw zal 140 medewerkers een werkplek bezorgen. De symbolische eerste spade werd in de grond gestoken  door de Leuvense burgemeester Mohamed Ridouani en gouverneur Jan Spooren van Vlaams-Brabant, in aanwezigheid van schepenen Lalynn Wadera (Economie) en Johan Geleyns (Werk), Patrick Bontinckx (Simac ICT België), Eric van Schagen (CEO Simac Techniek), Frédéric Wattecamps (Architects in Motion), Bert Lenaerts (bouwbedrijf Vanhout) en vertegenwoordigers van de intercommunale Interleuven.
 
Simac ICT België maakt deel uit van Simac Techniek dat in de hele Benelux actief is. Behalve het huidige hoofdkwartier in Kortenberg heeft Simac ook satellietkantoren in Heverlee, Pulderbos, Bastogne en Lummen.
 

 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten