Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bouwprojecten

Eerste steen gelegd voor renovatie en uitbreiding Anderlechtse school

Brussels minister Sven Gatz heeft onlangs de eerste steen gelegd voor de turnzaal en de renovatie en uitbreiding van de Anderlechtse school Scheutplaneet..

Brussels minister Sven Gatz

Na de werken zullen 480 leerlingen in de gerenoveerde en nieuwe infrastructuur school kunnen lopen. Sinds 2007 droomde het schoolbestuur, de vzw Vrije Katholieke Scholen van Anderlecht, over een veilig gebouw met eigentijds uitgeruste infrastructuur. Dat komt er, naar de plannen van Fast Forward Architects – Wim Tielemans en dankzij de beslissing van de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) om mee te investeren.

De school wordt niet alleen in een nieuw jasje gestoken, ze zal ook méér leerlingen kunnen huisvesten. “Met de make-over van Scheutplaneet werken we zo enthousiast verder aan de vernieuwing en uitbreiding van onze schoolinfrastructuur, wat in Brussel hoognodig is om de grote vraag naar ons om zijn kwaliteit bekendstaand Nederlandstalig onderwijs te kunnen volgen”, besluit Sven Gatz.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten