Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bouwprojecten

Eerstesteenlegging Maaseiks bedrijvenpark

In Maaseik werd de eerste steen gelegd van het Gremelslo bedrijvenpark, een initiatief van Breugelmans Invest uit Malle. Op het industrieterrein Jagersborg aan de Gremelsloweg verschijnt binnenkort een bedrijfsverzamelgebouw ontworpen door Mamu Architects uit Hasselt.

HET LAATSTE BLAD - GREMELSO BEDRIJVENPARK

Op de site van bijna 2,5 ha waar ooit het textielbedrijf Mefil stond, zijn de werken nu gestart. Midden 2022 wordt de oplevering van de eerste fase voorzien. Het park zal 22 bedrijfsunits van 200 m² tot 600 m² te koop en te huur aanbieden. Er wordt gemikt op lokale bedrijven en startende ondernemers.

Op de foto zie je vanaf l.: Marc Vereecken (schepen Economie, Maaseik), Jolien Schraepen (Mamu Architects), Dirk Dezeure (voorzitter bedrijvenvereniging Jagersborg), Roel De Ryck (adviseur Gremelslo bedrijvenpark), Raf Breugelmans (zaakvoerder Breugelmans Invest), Jo Van Hoef (aannemer Axor), Matthijs Van Erum (makelaar, N78 Dilsen), Serge Cuppens (makelaar, Jansen Real Estate Zonhoven), Johan Tollenaere (burgemeester Maaseik).

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten