Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bouwprojecten

Haalbaarheidsstudie voor Ringstadsproject kap Groenendaal Zuidoost

AG Vespa schrijft een overheidsopdracht uit voor ontwerpers om een haalbaarheidsonderzoek voor het stadsproject kap Groenendaal Zuidoost uit te voeren. Dat project ligt vlak aan het toekomstige Ringpark Groenendaal. 

Haalbaarheidsstudie voor Ringstadsproject kap Groenendaal Zuidoost
De gebouwen aan de randen van het Ringpark worden klaargemaakt voor hun nieuwe toekomst aan het park. AG Vespa sloot daarom een samenwerkingsovereenkomst met de private eigenaars Colim en Werminval. Een eerste stap in de samenwerking is de uitvoering van een haalbaarheidsonderzoek dat de mogelijkheden voor een gemengd stedelijk programma op de site in kaart brengt.
 
Het doel van de studie is om de ambities en programma’s van alle partijen naast elkaar te leggen en kansen voor bijkomende functies zoals wonen en voorzieningen te onderzoeken. Teams van stedenbouwkundige ontwerpers, architecten en experten in financiën en vastgoed, kunnen zich kandidaat stellen vóór 14 oktober.
 
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten