Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bouwprojecten

Hoost bereikt hoogste punt

Hoost, het kleurrijke 14 verdiepingen tellend nieuwbouwproject van ontwikkelaar CAAAP en aannemer Artes Depret in Knokke-Heist, heeft zijn hoogste punt bereikt.

BKBC - 2024-10-07T095448.348
CAAAP

Hoost is een kleurrijk gebouw met 97 wooneenheden en een ondergrondse parking voor zowel bewoners als bezoekers. Het werd ontworpen door Jakob + MacFarlane en uitgevoerd door B2Ai. Het gebouw  biedt niet alleen woongelegenheden, maar ook publieke functies zoals een bibliotheek en spelotheek op het gelijkvloers, een horecagelegenheid en kantoren voor de stadsdiensten op de eerste verdieping, en een multifunctionele zaal op niveau -1.

Op de benedenverdiepingen worden momenteel vloeren geplaatst en worden de afwerkingen in de appartementen uitgevoerd. Op de middelste verdiepingen zijn de installaties van de technieken in volle gang en op de hoger gelegen verdiepingen zijn de laatste ruwbouwwerken afgerond en worden de ramen binnenkort geplaatst. Daarnaast krijgt de gevel zijn definitieve uitstraling met gekleurde panelen.

De oplevering van de eerste wooneenheden staat gepland na de zomer van 2025. Daarna krijgt ook het Maes- en Boereboomplein een volledige make-over, met voldoende ruimte voor evenementen en commerciële ruimtes. 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten