Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bouwprojecten

Nieuwe uitgave architectenboek ‘Best of Slates’

Zopas is de vijfde editie van het architectenboek ‘Best of Slates’ verschenen. De vezelcementlei blijft een kwalitatief en duurzaam bouwmateriaal, zowel voor nieuwbouw als renovatie.

best of slades hoofdfoto
Architecten vinden in deze uitgave van dakspecialist Eternit tal van vernieuwende projecten met leien, inspirerende foto’s, praktische projectdata en technische informatie. Een gratis exemplaar van ‘Best of Slates 5’ kan je aanvragen via www.eternit.be/BestofSlates.

Zelfs na meer dan 100 jaar blijft de vezelcementlei een vernieuwend bouwmateriaal, inzetbaar voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Als hoogwaardig en duurzaam composietproduct verzekert het goede prestaties met een minimale impact op het milieu. Vezelcementleien bestaan immers voor 95% uit minerale materialen en grondstoffen van natuurlijke oorsprong. Ze bieden de bouwsector een milieuvriendelijk alternatief voor daken en gevels.

Eternit bundelde in ‘Best of Slates’, volume 5, opmerkelijke realisaties van architecten uit de Benelux. Dankzij de vele formaten en kleuren sluiten zij met vezelcementleien aan bij traditionele bouwstijlen en geven ze er een moderne interpretatie aan, of het nu gaat om residentiële projecten of publieke gebouwen zoals sporthallen en scholen. Om de bouwwereld nog meer mogelijkheden te bieden, blijft Eternit inzetten op nieuwe producten en plaatsingsmethodes.

 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten