Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bouwprojecten

Ook Lot 3 van City Dox verkocht

Immobilière de la Petite Ile (IPA) verkocht onlangs 2.700 m² productieactiviteitenunits aan Lastlink. Het gaat over zes units die deel uitmaken van Lot 3 van het City Dox-project langs het Kanaal in Anderlecht. Aangezien ze al voorlopig zijn opgeleverd, zullen ze op korte termijn voor huur worden aangeboden.

city-box

City Dox is een project van Atenor dat een mix van woningen, kantoren, diensten, winkels en productieactiviteiten biedt. De totale oppervlakte bedraagt 150.000 m², wat 11,6% van de portefeuille van deze vastgoedontwikkelaar vertegenwoordigt. De site bestaat uit zeven loten, waarvan er vier volledig verkocht zijn. Lot 3 beslaat een oppervlakte van 27.500 m² en bestaat  uit een mix van 181 appartementen (al in 2021 opgeleverd), ‘White Angle’ (een kantoorgebouw van 7.800 m²) en dus zes productieactiviteitenunits met een oppervlakte van 300 tot 500 m² die via een centrale bevoorradingszone met elkaar zijn verbonden. De ruimten, die in casco worden verkocht, zijn uitgerust met de nodige technische voorzieningen. 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten