Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bouwprojecten

Projectontwikkelaars Custombuild & Van Roey Vastgoed herontwikkelen duurzame woonsite Wado

Projectontwikkelaars Custombuild & Van Roey Vastgoed bundelen samen hun kennis en expertise voor de herontwikkeling van de prachtige en duurzame woonsite Wado in Pelt.

Ontwerp zonder titel - 2023-11-23T154756.375
Custombuild & Van Roey Vastgoed

De maquette werd onthuld door de burgemeester van Pelt, Dennis Fransen, in het bijzijn van mensen van de gemeente Pelt, Natuurpunt Pelt, WICO, de Vakschool Pelt e.a.. Wado wordt een fantastische plek en een nieuwe thuishaven voor vele mensen, middenin het centrum van Pelt. Met een weidse oppervlakte van 2.3 hectare vol kleurrijke bloemenweides, collectieve binnentuinen, private moestuinen, ecologische speelzones, wadi’s en een wandelparcours doorheen publieke parktuinen wordt de nieuwe site een gezellige, groene buurt waar je heerlijk kan wonen en vertoeven. In deze oase zullen er op termijn twaalf losstaande, state-of-the-art gebouwen uit de grond rijzen met zowel duurzame woningen – appartementen, penthouses, eengezinswoningen en urban villa’s – alsook diverse, gemoedelijke handelszaken op het dorpsplein.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten