Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bouwprojecten

Thuis zoekt een nieuwe thuis

In 2026 verhuizen de VRT-medewerkers aan de Reyerslaan in Brussel naar een splinternieuw gebouw. De productie van de dagelijkse fictiereeks Thuis – waarvoor de binnenopnames gebeuren in Studio Manhattan in Leuven - verhuist niet naar het nieuwe VRT-gebouw. Om gelijke tred te houden met de modernisering aan de Reyerslaan wil de VRT de mogelijkheden onderzoeken om de productie van Thuis te aligneren met die aan de Reyerslaan.  

thuis_set_logo
De VRT verkent via een open marktbevraging potentiële mogelijkheden voor een moderne, inspirerende en kwalitatieve werkomgeving om Thuis op te nemen. De openbare omroep wil een langetermijnengagement aangaan en mikt op niet later dan 2026 om de productie van deze TV-reeks op een hedendaagse locatie te organiseren. Indien de mogelijkheid bestaat om deze vernieuwing vroeger te realiseren zal de VRT dit zeker overwegen.
 
Via de marktbevraging - in de vorm van een RFI - wil de VRT inspiratie verwerven over mogelijke locaties om dit project te realiseren.  Wie denkt een geschikte locatie ter beschikking te kunnen stellen, kan zich tot 13 september melden.

https://enot.publicprocurement.be/enot-war/preViewNotice.do?noticeId=418442&saveSearchParams=true&useWorkingOrganisationId=%66%61%6C%73%65&marketPlaceType=%6A%65%70%70&isPopup=&publicationDateBDAFrom=&advancedSearch=%66%61%6C%73%65&publicationDateBDATo=&publicationNumberBDA=&

 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten