Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bouwprojecten

Vijf teams voor uitvoering Bouwmeester Scan

Begin januari riep het Team Vlaams Bouwmeester interdisciplinaire teams op om zich kandidaat te stellen voor de uitvoering van de Bouwmeester Scan.

vijf teams
Gaj Rudolf

Dat is een nieuwe tool die gemeente- en stadsbesturen moet helpen om werk te maken van een duurzaam en beter ruimtegebruik. Uit elf kandidaten werden vijf teams geselecteerd die nu via een raamovereenkomst aangesteld worden om aan de slag te gaan. Het gaat om:

  • Buur cvba;
  • Maat-ontwerpers vof;
  • Blauwdruk Stedenbouw bvba, Palmbout Urban landscapes bv en LAMA landscape architects vof;
  • Posad bv;
  • PTArchitecten bvba.

De raamovereenkomst heeft een looptijd van drie jaar. Het Team Vlaams Bouwmeester neemt nu contact op met de eerste dertig gemeenten die zich kandidaat gesteld hebben voor de Bouwmeester Scan, zodat zij hun bestelling kunnen plaatsen bij één van de onderzoeksteams.

De Bouwmeester Scan is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen het Team Vlaams Bouwmeester, het Departement Omgeving, de Vlaamse Landmaatschappij, het Agentschap voor Natuur en Bos, de Vereniging van de Vlaamse Provincies en de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten.

 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten