Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Constructie

Decebra plaatste zopas de eerste kolom van een innovatief hoogbouwmagazijn

Industrieel vastgoedontwikkelaar Decebra plaatste zopas de eerste kolom van een innovatief hoogbouwmagazijn, dat met een hoogte van 28 meter de beschikbare ruimte optimaal benut.

BKBC - 2024-04-29T145953.196
Decebra

Deze ontwikkeling is het sluitstuk van de populaire industriezone aan de E17. Het nieuwe geautomatiseerde pickingmagazijn zal een sleutelrol spelen in de logistieke activiteiten van het bedrijf VF, dat reeds nabijgelegen faciliteiten gebruikt. "De vraag naar meer opslagcapaciteit op dezelfde locatie was groot. De keuze voor een hoogbouwmagazijn was dus een logische stap," aldus Sabine De Clercq, CEO van Decebra.  De constructie van het magazijn, dat slechts 1,5 hectare grond beslaat, is een toonbeeld van duurzaamheid. De Clercq benadrukt de focus op zonne-energie, wat het pand niet alleen ecologisch waardevoller maakt, maar ook financieel aantrekkelijk voor huurders. Op de foto: Willy Naessens, Veerle Naessens, Sabine De Clercq, Lieven Dehandschutter en Germain Ghys

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten