Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Duurzaamheid

Private riolering en omgevingsaanleg

Niet alleen vochtproblemen kunnen tot ergernissen leiden bij renovaties of nieuwbouw; een slechte riolering bezorgt opdrachtgevers minstens evenveel grijze haren. Het lijkt misschien allemaal erg banaal - enkele buizen vastmaken en klaar is kees -, maar niks is minder waar. Om je niet te laten buizen als aannemer organiseert Bouwunie in mei samen met Deschacht infosessies over de correcte aanleg van privériolering voor de afvoer van afval- of regenwater, de omgevingsaanleg (buitenterrassen en verhardingen) en de aan- en afvoer van grond.

riool

Marc Notermans (bureau Notermans), Peter Goegebeur (Tilexpert, expert ruwbouw/afwerking) en Timothy Geerts (Senior adviseur Grondwijzer vzw) fungeren als sprekers. Deze Bouwunie-infosessies vinden plaats in drie Vlaamse filialen van Deschacht op donderdag 16 mei in Geel, dinsdag 21 mei in Oostakker en donderdag 23 mei in Aartselaar. Nadien wordt afgesloten met een netwerkreceptie.

Belangstellenden kunnen zich inschrijven op www.bouwunie.be/activiteiten. De sessies zijn gratis voor leden van Bouwunie en klanten van Deschacht; anderen betalen 20 € (exclusief btw).
 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten