Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Human Resources

Brecht Witkowski bekroond bij PXL Honours

Studenten bouw aan de Hogeschool PXL kregen sinds augustus vorig jaar de kans om nog tijdens hun studies sneller en met meer verantwoordelijkheden in bouwbedrijven aan de slag te gaan. Hun beloning: een ruimer en actiever netwerk, een uitbreiding van hun diploma, gratis extra vakopleidingen en – voor de primus – een volledige terugbetaling van drie jaar inschrijvingsgeld aan de hogeschool. 

HET LAATSTE BLAD – HOGESCHOOL PXL 2

Voor het programma PXL Honours, dat studenten aan bouwbedrijven koppelt, wordt nauw samengewerkt met de Confederaie Bouw Limburg. De studenten Tibo Bruyninckx, Jan Rosvelds en Brecht Witkowski moesten recent voor de jury een ‘final pitch’ geven.

Brecht Witkowski kon de jury overtuigen van zijn afgelegde traject binnen Colas waar hij de nieuwe technieken zoals gps-meting wist te behappen, maar vooral de capaciteit bezat om op zijn jonge leeftijd al direct inzetbaar te zijn als werfleider Asfalt.

 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten