Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Human Resources

BVI.EU en Securex slaan handen in elkaar

Twee partijen die op het eerst zicht weinig met elkaar te maken hebben, slaan de handen in elkaar. Securex kwam onlangs immers door middel van een kapitaalinjectie aan boord bij BVI.EU. Met deze samenwerking willen beide partijen elkaars klanten een extra service aanbieden.

AdobeStock_53914090

BVI.EU specialiseert zich in de ontwikkeling van duurzame en modulaire kmo-parken. Securex ondersteunt op zijn beurt werkgevers en ondernemers met een breed aanbod van HR-dienstverlening. Door de handen in elkaar te slaan, zal Securex in de toekomst zijn klanten ook oplossingen voor kantoor- en bedrijfsinfrastructuur kunnen voorstellen. BVI.EU zal op zijn beurt nog meer op aanvullende dienstverlening en ontzorging kunnen inzetten. Beide partijen kennen elkaar al langer. Zo was de verzekeringstak van Securex in de rol van ad-hocfinancieringspartner betrokken bij verschillende bedrijvenparken die door BVI.EU in België werden ontwikkeld.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten