Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Human Resources

JDN Connectdag biedt brug tussen theorie en praktijk

Maritieme en civiele aannemer Jan De Nul nodigt vakleraren morgen uit voor de JDN op zijn terreinen in Aalst. Deze netwerkmiddag is een unieke gelegenheid voor het arbeidsmarktgericht en technisch onderwijs om samenwerkingen te verkennen die de lessen kunnen verrijken.

Ontwerp zonder titel - 2023-11-21T110839.869
Jan De Nul

Tijdens de JDN Connectdag wil Jan De Nul leraren informeren over de technische expertises van het bedrijf en in dialoog gaan over hoe ze kunnen samenwerken. Het aanbieden van werkplekleren, het ontwikkelen van praktijkoefeningen (vb. systeembekisting), en het promoten van STEM- en/of afstudeerprojecten behoren tot de mogelijkheden.

Jan De Nul erkent het cruciale belang van arbeidsmarktgericht en technisch onderwijs. Door hun brede technische expertise te delen, willen ze een waardevolle aanvullingen bieden op de opleiding van de volgende generatie, de leerstof boeiender maken en hen enthousiasmeren voor technische carrières. Samen met de Regionale Technologische Centra wil de onderneming het startschot geven van een mooie samenwerking, door dit schooljaar te starten met het aanbieden van werkplekleren op de werven van de onderneming.

Vanaf januari 2024 organiseert Jan De Nul praktijkdagen voor leerlingen in bekistingstechnieken op diverse locaties in heel Vlaanderen. 

Voor meer informatie, neem contact op met:

  • Michaël De Deyn, michael.dedeyn@jandenul.com
  • Liesbeth Schraepen, liesbeth.schraepen@rtclimburg.be


Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten