Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Human Resources

Nieuw online opleidingsplatform voor architecten

Netwerk Architecten Vlaanderen (NAV) verwelkomt ieder jaar ongeveer 9.000 geïnteresseerde architecten op infoavonden en cursussen. In dit bizarre jaar kan dat niet meer zoals vroeger, maar toch kan iedereen zich volop blijven bijscholen. Vanaf nu zijn alle opleidingen online en on demand beschikbaar.      

Nieuw online opleidingsplatform voor architecten
De lockdown zorgde ook bij NAV voor een digitale ommezwaai. Via het nieuwe online opleidingsplatform elearning.nav.be vind je tal van gratis digitale infosessies over de meest actuele thema’s. Architecten kunnen zich naar goede gewoonte verdiepen in tal van technische en juridische thema’s. Alleen even niet in een aula, maar achter je pc.
 
Naast online infosessies vind je op elearning.nav.be ook inspirerende videorondleidingen. Zo krijgen werf- en architectuurbezoeken een volwaardig digitaal alternatief.
 
Voorts blijft Vitruvius Academy het juiste adres voor diepgravende opleidingen. Ook hier geldt: dezelfde kwaliteit en 100% on demand. Je kijkt op je eigen tempo, waar en wanneer je maar wil.
 
Een greep uit het aanbod:
• Elearning.nav.be – Gratis to the point webcasts
- Architectonisch beton - vriendelijk ontwerpen
- Bouwshift & Ruimtelijk Rendement in Vlaanderen
- Huis Billiet Brugge: Dertien12 meets Huib Hoste rondleiding
• Vitruvius Academy – diepgravende online opleidingen
- Na-isolatie van historisch waardevolle gevels
- Overheidsopdrachten: basiscursus.
 
“In een sector die continu evolueert is bijscholing cruciaal. Als grootste sectororganisatie voor architecten biedt NAV daarom ieder jaar een breed scala aan opleidingen aan. Dat is in 2020 niet anders. Door de onzekerheid rond het coronavirus moesten we echter wel snel een duurzaam, digitaal alternatief vinden voor onze fysieke sessies”, zegt Steven Lannoo, directeur NAV.
 
“We zijn trots op het resultaat en ook onze leden reageren positief. De on demand cursussen zijn even diepgaand als de traditionele sessies en ze zijn interactief. Je hebt steeds de mogelijkheid om vragen te stellen. Alleen het hapje en drankje ontbreken: daarvoor kijken we uit naar 2021!”, besluit Lannoo.
 
 

 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten