Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Human Resources

Opleiding in het beheer van grote bouwprojecten

Na een pauze als gevolg van de COVID-19 pandemie, organiseren ADEB-VBA, in samenwerking met de Université Libre de Bruxelles en de Vrije Universiteit Brussel opnieuw de Executive Master in Management of Major Construction Projects. Deze sessie zal in september 2024 van start gaan.

BKBC - 2024-05-22T144917.011
Adobe Stock

Deze Executive Master richt zich op jonge leidinggevenden in de bouw, ingenieurs of architecten, met meer dan vier jaar ervaring die de complexiteit van grote bouwprojecten willen beheersen en streven naar posities van hoge verantwoordelijkheid. De opleiding zal deeltijds plaatsvinden van oktober 2024 tot juni 2026, waardoor de deelnemers hun professionele activiteiten kunnen voortzetten.

Multidisciplinair en drietalig programma

Het programma, aangeboden in het Frans, Nederlands en Engels, omvat vier modules (Advanced Operational Management, Administrative Management, Financial Management en Business Management). De deelnemers zullen profiteren van actieve onderwijsmethoden, inclusief case studies, rollenspellen en groepsprojecten.

Flexibiliteit en innovatie

Als reactie op de evoluerende onderwijsbehoeften zullen veel modules online beschikbaar zijn, wat een grotere flexibiliteit biedt. De opleiding omvat ook een verplicht residentieel seminar en interactieve sessies in Brussel, waardoor de uitwisseling van ervaringen tussen de deelnemers wordt gemaximaliseerd.

Gezamenlijke certificaat

Afgestudeerden ontvangen een gezamenlijk certificaat van de ULB en de VUB, dat hun bekwaamheid in technische en financiële beheer van grote bouwprojecten aantoont.

Het programma is beperkt tot 24 deelnemers om een gepersonaliseerde en interactieve leerervaring te garanderen. Geïnteresseerde kandidaten moeten hun dossier indienen vóór 9 september 2024.

Alle informatie is beschikbaar op de website.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten