Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Human Resources

Uitbetaling van het vakantiegeld 2021

Het Vakantiefonds Bouw laat weten dat het vakantiegeld dit jaar op donderdag 17 juni per bankoverschrijving zal uitbetaald worden aan de bouwarbeiders.    

Uitbetaling van het vakantiegeld 2021
De bouwvakarbeiders die dat nog niet gedaan hebben, moeten zo snel mogelijk hun (nieuwe) rekeningnummer aan het Vakantiefonds Bouw meedelen.
 
Dit kan als volgt:
• Online via de toepassing ‘Mijn vakantierekening’ op de website mysocialsecurity;
• Met het officiële formulier dat kan aangevraagd worden bij het Vakantiefonds Bouw.
 
Dit formulier moet dan worden teruggestuurd via de post, volledig ingevuld en ondertekend door de werknemer, en ondertekend en afgestempeld door de bank. Formulieren die worden opgestuurd per mail worden niet aanvaard.
 
Op ‘Mijn vakantierekening’ kan je ook een simulatie van het vakantiegeld raadplegen. Opgelet: dit zijn voorlopige cijfers. Het bedrag van het vakantiegeld wordt pas definitief bij de uitbetaling. Het Vakantiefonds Bouw moet in ieder geval het bankrekeningnummer kennen, zonder kan het vakantiegeld niet worden uitbetaald.
 
Contactgegevens: Vakantiefonds Bouw, Munthofstraat 40, 2CD, 1060 Brussel, tel. 02 529 80 11, info@vakantiefondsbouw.be.
 
Op de onderstaande link kan je een nuttige informatiefiche downloaden voor de berekening van het vakantiegeld, evenals een voorbeeld van een afrekening.
 

 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten