Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

HVAC

DUCO organiseert renovatie- en ventilatiesessies voor installateurs

De verschuiving van nieuwbouw naar renovatie met een focus op duurzame technieken, zoals ventilatie, is een onmiskenbare trend in de sector. Om installateurs voor te bereiden op deze evolutie en het examen tot erkend installateur van ventilatie, organiseert DUCO een reeks renovatie sessies in verschillende steden.

BKBC - 2024-05-13T141507.091
DUCO

DUCO erkent het cruciale belang van ventilatie in renovatieprojecten en wil installateurs voorzien van de nodige kennis en vaardigheden om deze trend te omarmen. Door deel te nemen aan de sessies blijf je perfect up-to-date met de nieuwste ventilatietechnieken en ben je optimaal voorbereid op het examen tot erkend installateur van ventilatie in bestaande bouw.

Het belang van deze sessies reikt verder dan alleen professionele ontwikkeling. Door het behalen van de erkenning kunnen installateurs hun klanten ook laten profiteren. Zij kunnen immers een labelpremie aanvragen wanneer hun ventilatiesysteem door een erkend installateur wordt geïnstalleerd.

Er zijn drie sessies:

  • Veurne  - DUCO: donderdag 30 mei 2024
  • Gent  - Holiday Inn: woensdag 5 juni 2024
  • Herentals  - Link 21: donderdag 6 juni 2024

Inschrijvenkan via deze link.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten