Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

HVAC

Renovatiebedrijf Sanhebec overgenomen

Habenu-van de Kreeke Bouw uit Beringen heeft Sanhebec uit Lanaken overgenomen. Sanhebec is in Limburg al jaren een vertrouwde naam voor renovatiewerkzaamheden. Het bedrijf met vier werknemers is gespecialiseerd in verbouwingen, sanitair en verwarming.

Renovatiebedrijf Sanhebec uit Lanaken overgenomen (1)
Eigenaar Huub Heskens wil het zelf rustiger aan doen en zijn personeel in goede handen overdragen. Het familiebedrijf Habenu-van de Kreeke heeft dezelfde waarden als Sanhebec. Huub zal zelf ook nog een tijdje actief blijven.
 
“Deze overname past binnen onze strategie om te groeien in vastgoedservice, die wij als dienstverlener in de bouw aanbieden. Wij groeien al vele jaren door kralen te rijgen. We zoeken en vinden sterke, kleinere familiale bedrijven met dezelfde waarden als de onze. We integreren snel en efficiënt de back-office, zonder het ondernemerschap dat eigen is aan deze bedrijfjes te fnuiken”, zegt bestuurder Bas van de Kreeke.
 
“Ik ben verheugd dat onze aandeelhouders blijven investeren in de toekomst. Dit is een uitzonderlijke en moeilijke tijd, maar die biedt ook kansen. Wij willen graag sterk groeien in professioneel onderhoud van gebouwen. We hebben de strategische keuze gemaakt om een eigen hvac-afdeling op te zetten. Nu doen wij deze werkzaamheden al met onze vaste ketenpartners, maar we willen de sterke groei mede opvangen met een eigen team”, aldus CEO Serge Vreuls,
 
Van de Kreeke en Habenu-van de Kreeke zijn vertrouwde namen in de Belgische en Nederlandse bouwwereld. Ze vormen samen een groep bedrijven die actief zijn in de wegenbouw, bouw, leiding- en betontechniek en vastgoedservice en die alle bouwfacetten tot in de puntjes beheersen. De bedrijvengroep heeft ongeveer 220 medewerkers en zet 60 miljoen € om, ongeveer gelijk verdeeld over België en Nederland.

 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten