Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

HVAC

Schneider Electric lanceert mySchneider Elektricien

Met de nieuwe website www.schneider-electric.be/myschneiderelektricien maakt Schneider Electric het leven van de elektricien eenvoudiger.

schneider hoofdfoto

Aan de hand van een enquête bracht Schneider Electric de wensen en behoeften van de elektricien in kaart. De moeilijkheden die de vakman ervaart wanneer hij op een bouwwerf aan het werk is of wanneer hij op kantoor offertes opstelt, kwamen naar boven. “Zo bevindt de meeste informatie die de elektricien nodig heeft zich al op onze website”, zegt Yves Roy van Schneider Electric. “Alleen is de info er verdeeld over diverse categorieën. Daardoor vindt hij niet altijd meteen wat hij nodig heeft, met het verlies van kostbare tijd als gevolg. Daaruit ontstond het idee om een module te ontwerpen die specifiek op de elektricien gericht is en die zijn leven eenvoudiger kan maken.”

Nuttig

MySchneider Elektricien verzamelt alle informatie die nuttig is voor de vakman, aangevuld met tips over de diverse facetten van de job. “Op de site krijgt de gebruiker o.m. praktische informatie over hoe hij een elektrische installatie samenstelt of hoe hij schakelkasten kan bestellen, installeren en configureren”, zegt Yves Roy van Schneider Electric. “Hier leert de vakman alles over nieuwe producten, zoals de nieuwe generatie Resi9-kasten en de oplossing Smartlink ELEC, waarmee klanten via smartphone of tablet hun elektrische installatie van op afstand kunnen bewaken en aansturen. De site biedt voorts ook informatie over laadstations voor elektrische voertuigen.” Het project is compatibel voor smartphone en tablet.

 

 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten