Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

HVAC

Vanhout Facilities en De Bie-Veba worden ComTIS

Vanhout Facilities uit Geel en De Bie-Veba uit Aartselaar van de Groep Vanhout (Besix) bestendigen hun samenwerking door een gezamenlijke naam aan te nemen. Vanhout Facilities wordt omgedoopt tot ComTIS Services terwijl De Bie-Veba voortaan door het leven gaat als ComTIS Installations.

ComTIS
ComTIS staat voor Complete Technische Installaties en Services. ComTIS creëert, als technisch installatie- en servicebedrijf, voor grote residentiële-, bedrijfs- en overheidsgebouwen, zorgeloos werk- en leefcomfort met geïntegreerde technische totaaloplossingen. Die oplossingen worden gerealiseerd op basis van doorgedreven kennis en ervaring in sanitair, verwarming, koeling, elektriciteit en bouwkunde. De aan ComTIS toevertrouwde gebouwen worden in een langetermijnrelatie zowel preventief als correctief en met 24/7-service, onderhouden op technisch en bouwkundig vlak. 
 
ComTIS Installations zal zich vooral toeleggen op de plaatsing van nieuwe sanitaire en verwarmingsinstallaties (hvac), terwijl ComTIS Services zal instaan voor zowel technisch als bouwkundig onderhoud van gebouwen. 
 
ComTIS Services en ComTIS Installations maken deel uit van de Groep Vanhout, die sinds 1986 deel uitmaakt van de Besix Group, één van de grootste Belgische aannemingsgroepen met een omzet van meer dan 3 miljard € en meer dan 15.000 medewerkers.
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten