Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

HVAC

Vanpoucke wordt commercieel directeur bij Remeha

Remeha België heeft zijn werkingsstructuur aangepast en Yves Vanpoucke (foto) aangetrokken als commercial director. Vanpoucke zal als nieuw hoofd van de Belgische salesorganisatie volop de kaart van services trekken, zowel voor de groothandel, installateur, projectontwikkelaar als voor de consument. Daarnaast zal er ook als één Benelux-organisatie intenser worden samengewerkt met Remeha Nederland.

Vanpoucke
Vanpoucke heeft meer dan 20 jaar ervaring in de hvac-sector. Dankzij de operationele en strategische rollen die hij zowel nationaal als internationaal vervulde bij groothandels, fabrikanten, installatiebedrijven en energiespecialisten, is hij goed geplaatst om  Remeha’s imago van betrouwbare partner uit te bouwen.
 
Om de dienstverlening en het overkoepelende plaatje niet uit het oog te verliezen, zal nieuwkomer Steven Lauryssen de rol van servicemanager op zich nemen. Carlos Meire wordt als segment manager Commercial & New Build verantwoordelijk voor grootvermogen en nieuwbouw. Rein Cattoir gaat aan de slag als segment manager Residential and Wholesale.
 

 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!


Bouwprojecten