Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

HVAC

Ventilatiespecialist Aldes neemt sectorgenoot Aereco over

Aldes Group, gespecialiseerd in ventilatie die de luchtkwaliteit en de energieprestaties van gebouwen verbetert, neemt de Europese Aereco Group over. Aereco ontwikkelt ventilatieoplossingen voor residentiële en commerciële gebouwen. De nieuwe alliantie zal een geconsolideerde omzet van meer dan 360 miljoen euro realiseren.

Ventilatiespecialist Aldes neemt sectorgenoot Aereco over
De geschiedenis van de familiebedrijven Aereco en Aldes is nauw met elkaar verweven. Het zijn twee grote spelers op het vlak van ventilatie in Europa. Sinds de jaren ’60 van de vorige eeuw heeft de technische, industriële en commerciële complementariteit van Aldes en Aereco de twee groepen telkens weer als partner bij elkaar gebracht. 
 
De jarenlange duurzame samenwerking tussen de twee groepen en de gemeenschappelijke basis vertaalt zich nu in een concreet gezamenlijk toekomstproject. Met de overname van Aereco wil Aldes Group een grote Europese speler worden op de markt van welzijnsoplossingen in gebouwen. 
 
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten