Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

HVAC

Ventilatieventielen verdwijnen in het gipsplafond

Ventilair Group Belgium lanceert volledige instucbare ventilatieventielen die je naadloos in het gipsplafond kan integreren. Ze zijn makkelijk overschilderbaar in dezelfde kleur en met dezelfde verf als het plafond.

Ontwerp zonder titel - 2024-03-05T101533.811
Ventilair Group Belgium

Het nieuwe ventiel bestaat in een ronde (Rondo) en een vierkante (Kvadro) uitvoering. Beide zijn geschikt voor zowel aanvoer als afvoer en zijn perfect aansluitbaar op alle standaard kanaalaansluitingen, beschikbaar in drie aansluitdiameters (100mm, 125mm en 160mm) en te monteren in zowel één als twee lagen gipsplaat.

De ventilatieventielen zijn ontworpen om naadloos te integreren in gipsplafonds. Net zoals de klassieke ventielen zijn ze eenvoudig te plaatsen door een installateur.

Belangrijkste kenmerken van de Rondo en Kvadro gipsventielen:

  • Functionaliteit gecombineerd met esthetiek voor een naadloze integratie in het interieur.
  • Geschikt voor zowel luchttoevoer als -afvoer, waardoor een optimale ventilatie wordt gegarandeerd.
  • Vervaardigd uit hoogwaardig natuurlijk gips voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.
  • Instelbare luchtstromen dankzij de meegeleverde regelaar, waardoor gebruikers volledige controle hebben over de ventilatie in hun ruimte.
  • Compatibel met elk type luchtkanaal, inclusief vast, flexibel luchtkanaal of ventielcollectoren, waardoor veelzijdigheid wordt gegarandeerd.


Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten