Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Infrastructuur

Digitaal inmeten voor iedereen toegankelijk

Bij digitaal inmeten wordt gebruikgemaakt van de kracht van satellietsignalen om tot een centimeter nauwkeurige positie te komen. Wanneer die positie is bepaald, kunt u punten, lijnen en veelhoeken aangeven op een digitale tekening. Deze precieze data kunnen worden ingezet om met GPS de exacte locatie van kabels, leidingen, bomen, percelen en meer te bepalen. Je vindt onze gebruikers in vele sectoren, zoals wegenwerken, kabel en leidingwerk, hoveniers en vele anderen.

Molen_ok

marXact wil digitaal inmeten mogelijk maken voor iedere grondwerker die een smartphone kan bedienen. Zo wordt het digitaal inmeten voor iedereen toegankelijk met gemakkelijk te gebruiken én zeer betaalbare soft- en hardware. Slechts één druk op de knop is er voor nodig om digitaal ingemeten punten en lijnen te bewerken in tekenprogramma’s zoals AutoCAD. Met het marXact UNI-Complete pakket heeft u in één keer alles in huis om direct te starten met inmeten. Zo heeft u binnen enkele seconden alle attributen digitaal in kaart gebracht.

Bezoek marXact op de Vakbeurs Openbare Ruimte in EXPO Brussel (stand 2.18), waar collega’s u graag de voordelen van digitaal inmeten laten ervaren. Daarnaast is er in de week van 16 tot 20 mei de marXact Roadshow, waarin wij in 5 dagen langs verschillende steden trekken om mensen zelf het gemak van digitaal inmeten te laten ervaren.

We zijn te vinden in:

  • Maandag 16 mei – Turnhout
  • Dinsdag 17 mei – Antwerpen
  • Woensdag 18 mei – Gent
  • Donderdag 19 mei – Mechelen
  • Vrijdag 20 mei – Essen

Heb je interesse? Kijk dan snel op www.marxact.be en schrijf je in!

Sociale media kanalen

marXact is een jong Nederlands bedrijf opgericht om centimeternauwkeurig inmeten gemakkelijk en betaalbaar te maken voor elke veldwerker die weet hoe hij een smartphone kan bedienen.

Maak gedetailleerde offertes, planningen en tekeningen om klanten en opdrachtgevers van jouw kracht te overtuigen voordat een project start. Graag nodigen we je uit bij stand 2.18 om al je vragen rondom het digitaal inmeten te beantwoorden.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten