Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Infrastructuur

Fastned opent station in Westkapelle

Fastned, het Europese snellaadbedrijf en marktleider in België, heeft een station geopend langs de Natiënlaan in Westkapelle, bij het binnenrijden van Knokke-Heist.

BKBC (59)
Fastned

Het nieuwe station is het grootste van Fastned in België tot nu toe, en een van de eerste dat over laders beschikt met een vermogen van 400 kW. Het 28ste station van Fastned in België bevindt zich langs de Natiënlaan, ter hoogte van het bedrijvenpark ’t Walletje nabij het Belfius basecamp van Club Brugge in Westkapelle, op een terrein van AGSO, het stadsontwikkelingsbedrijf van Knokke-Heist. Het nieuwe station van Fastned beschikt over twaalf laadpunten met een maximale capaciteit van 400 kW. Daarmee heeft Westkapelle voorlopig het grootste snellaadstation van Fastned in België. Elektrische rijders kunnen er hun auto opladen met groene stroom van zon en wind. Net zoals de andere stations van Fastned is het herkenbaar aan zijn typische gele dak bedekt met zonnepanelen.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten