Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Infrastructuur

Fietspaden in Lochristi, Lokeren, Zulte en Aalst

De provincie Oost-Vlaanderen kent een toelage toe voor fietspaden die Lochristi, Lokeren, Zulte en Aalst willen aanleggen.

fietspad

Lochristi

De gemeente Lochristi wil fietspaden aanleggen langs de Verleydonckstraat. Deze fietspaden maken deel uit van het bovenlokale functionele fietsroutenetwerk. Ze komen dus in aanmerking voor een toelage van 100%. De Oost-Vlaamse deputatie kende een vaste belofte van toelage toe van 603.292,33 €.

Lokeren

De stad Lokeren wil een fietspad aanleggen doorheen het Josephine-Charlottepark en wil langsheen dit fietspad verlichting plaatsen.

Het fietspad maakt deel uit van het bovenlokale functionele fietsroutenetwerk en komt in aanmerking voor een toelage van 100%. De Oost-Vlaamse deputatie kende een vaste belofte van toelage toe van 118.754,49 €.

Zulte

De gemeente Zulte wil fietspaden aanleggen langs de Warandestraat.

Deze fietspaden maken deel uit van het lokale functionele fietsroutenetwerk. Ze komen dus in principe in aanmerking voor een provincietoelage van 40%. De Oost-Vlaamse deputatie kende een principiële belofte van toelage toe van 206.256,77 €.

Aalst

De stad Aalst wil fietspaden aanleggen langs de Grote Baan in Herdersem. Deze fietspaden maken deel uit van het bovenlokale functionele fietsroutenetwerk. De Oost-Vlaamse deputatie kende een principiële belofte van toelage toe van 521.310,35 €.

 

 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten