Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Intersolution

Battery Supplies: oplossingen voor industriële opslag van hernieuwbare energie

De energiesector is voortdurend in beweging. Om in te spelen op die snel veranderende markt ontwikkelde batterij-expert Battery Supplies een volledig nieuw gamma Li-ionbatterijen voor de opslag van hernieuwbare energie en vond voor de slimme aansturing een uitstekende partner bij Yuso.

Pylontech_dubbele_kast_EnergyRack_77kwh_ok

Battery Supplies biedt oplossingen voor vooral industriële toepassingen van 30 tot meer dan 500 kWh. De toepassingen kunnen bijzonder complex zijn. Dankzij goede technische ondersteuning en een krachtige ESS-simulator kan Battery Supplies de juiste oplossing bieden en ook technische ondersteuning tijdens en na de installatie. Naast de verhoogde zelfconsumptie en peakshaving kan deze batterij in combinatie met onze AQ-SMART EMS perfect worden inge¬zet voor netondersteunende dien¬sten. Daarom raden we altijd aan om de batterij te koppelen aan het YUSO-inside platform. Op die manier zal YUSO de batterij ook inzetten als er opportuniteiten zijn op de onbalansmarkt en slaagt deze er in om de opbrengst van de batterij gevoelig te verhogen.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten