Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Intersolution

Krijg controle over je energiekosten!

Xemex en Cast4All bieden energiemonitoring en -management oplossingen aan voor het beheren van residentiële energiestromen. Reeds tienduizenden woningen vertrouwen dagelijks op onze oplossingen voor de bescherming van hun investeringen in duurzame energie.

device_ok

Het energielandschap veranderd voortdurend. Steeds meer huishoudens hebben én zonnepanelen, én een warmtepomp, én een laadpaal én… in huis. Deze complexiteit resulteert in een hoge nood aan betaalbare oplossingen voor onafhankelijke en flexibele energiemonitoring en -management. Uit deze inzichten ontstond jaren geleden de samenwerking tussen Xemex en Cast4all.

Waar Xemex de hardware voorziet, verzorgd Cast4All de bijhorende software. Samen bieden de bedrijven voor zowel grote als kleine energieverbruikers de nodige tools aan om zonne-energie, warmtepompen, EV-laden of lokale opslag veilig te monitoren. De oplossingen zijn ontwikkeld om zinvol en relevant te zijn, door accurate en begrijpelijke consumenten-gegevens te leveren. Dit resulteert in een onafhankelijk en betrouwbaar inzicht in het verbruik, productie, opslag en beheer van energie, waardoor klanten hun energiekosten kunnen drukken en hun ecologische voetafdruk kunnen beheren.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten