Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Intersolution

pgb-Europe: bevestigingsmaterialen

Van kleine schroefjes tot Europees genormeerde constructiebouten. Van nylon pluggen tot seismisch gekeurde verankeringen. Het zijn de zichtbare of onzichtbare verbindingen die bouwprojecten tesamen houden. Het zijn onmisbare schakels. Voor pgb-Europe is het ons dagelijks streven onze klanten te voorzien van kwaliteitsproducten en een bijpassende service. Al meer dan 60 jaar zijn wij een gevestigde waarde als leverancier en fabrikant van bevestigingsmaterialen. Het zit al 3 generaties in onze genen.

Foto-pgb-58x64-mm_ok

pgb-Europe is trots om een reeks bevestigingsmiddelen en montageproducten voor zonnepanelen aan te kondigen die kunnen worden gebruikt voor zowel platte als hellende daken. Ons assortiment omvat roestvrijstalen dakhaken voor pannendaken en leistenen daken, dakbeugels, roestvrijstalen adapters en verschillende kwaliteitsartikelen om elk zonnepaneelproject te voltooien. Alle artikelen zijn onder strikte kwaliteitscontrole van pgb-Europe geproduceerd. We breathe fasteners.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten