Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Logistiek

Easy Rent breidt uit

Met de overname van Atelier RC in Luik versterkt Easy Rent Truck & Trailer zijn marktpositie in ons land en breidt het productgamma uit op het gebied van haak‐, kip‐ en kraansystemen.

DJI_0047_GF
Door de strategische fusie van de twee bedrijven kunnen de klanten nu profiteren van een nog uitgebreider productassortiment, naast de gebruikelijke uitstekende service. Bovendien biedt de centrale ligging van de nieuwe basis in Herstal bij Luik een gunstige en snelle toegang via talrijke autosnelwegen.
 
Of het nu gaat om betonmixers, vrachtwagens met haakarmsysteem, kippers, trekkers of diepladers, klanten uit de bouw‐ en transportsector beschikken voortaan bij Easy Rent over een grote keuze aan voertuigen die onmiddellijk beschikbaar zijn voor elke uitdaging op de bouwplaats.
 
Atelier RC fabriceert en monteert al meer dan 40 jaar haak‐, kip‐ en kraansystemen in eigen werkplaats. Met deze ervaring en vakkennis weet Atelier RC de klanten te overtuigen met de beste kwaliteit.

 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten