Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Logistiek

Easy Rent Truck & Trailer, nu ook in België en Luxemburg

Easy Rent truck & trailer, actief in het verhuren van bouwvoertuigen op korte of lange termijn, biedt zijn diensten voortaan ook in België en Luxemburg aan.

EASY RENT truck and trailer (1)
Met de nieuwe vestigingen in Büllingen (België) en Weiswampach (Luxemburg) biedt het Duitse bedrijf uit Alsdorf naar eigen zeggen de beste voorwaarden voor een snelle levering van bouwvoertuigen aan zijn klanten.
 
Easy Rent truck & trailer staat voor flexibele oplossingen voor verhuur op korte of lange termijn, leasing en huurkoop van voertuigen van topfabrikanten. Of het nu gaat om betonmixers, vrachtwagens met haakarmsysteem, kippers, trekkers of diepladers, klanten kunnen kiezen uit een gevarieerd aanbod van bedrijfsvoertuigen. Het aanbod biedt de juiste oplossing voor elke uitdaging op de bouwwerf. Alles verloopt snel en eenvoudig en de trucks zijn onmiddellijk beschikbaar.
 
Dankzij de jarenlange ervaring en een sterk netwerk met gerenommeerde partners kunnen klanten op locatie genieten van eersteklas service en de beste kwaliteit.
 
Het volledige gamma vind je op http://www.easy-rent.eu

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten