Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Logistiek

Gamma krijgt 86 Sprinters

Mercedes-Benz Vans, leasemaatschappij Athlon en doe-het-zelf bouwmarkt Gamma hebben hun samenwerking in België uitgebreid. Binnenkort zullen liefst 86 nieuwe Mercedes-Benz Sprinters deel uitmaken van het Gamma-wagenpark. Deze zijn bedoeld voor klanten met een GAMMAplus-kaart die gratis gebruik kunnen maken van een bestelwagen om hun gekochte items te vervoeren.

Gamma krijgt 2
wim vanderwegen

De nieuwe Sprinters voor Gamma komen in een basisuitvoering met een lage laaddrempel, een volledige betimmering van de laadcabine en een krachtige voorwielaandrijving. Dit maakt het inladen, vastmaken en transporteren van grote en zware items eenvoudiger. Daarnaast beschikken de Sprinters over een slim MBUX-multimediasysteem. Via het aanraakscherm kunnen Gamma-klanten verschillende infotainment-, navigatie- en communicatiefuncties bedienen. Onder andere navigeren met Live Traffic Information en handsfree bellen via Android Auto, Apple CarPlay of Mirrorlink behoren tot de mogelijkheden.



De Sprinter is volgens Mercedes-Benz Vans makkelijk te besturen door elke doe-het-zelver, ook als die niet elke dag met een bestelwagen rondrijdt. De gepersonaliseerde aanpak van Athlon als single point of contact voor de levering en het beheer van de 86 nieuwe Sprinters maakt het plaatje compleet. De leasingmaatschappij ontwikkelde vier jaar geleden al een zonder-zorgpakket voor Gamma. Dit is een full-option leasingpakket met nog diensten op maat van de doe-het-zelf-bouwmarkt. Dat gepersonaliseerde pakket van Athlon verlicht de workload van zowel de fleetmanager als de winkelmedewerkers bij Gamma.
 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten