Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materiaal

Bosch Beton full-service partner in de GWW

Betonnen prefab keerwanden zijn voor veel doeleinden een passende oplossing. Bosch Beton is al jaren een solide partner voor GWW-projecten. Een klant die kiest voor Bosch Beton keerwanden heeft de garantie dat hij een duurzame keuze maakt. Hiervoor blijft de keerwandenproducent innoveren, ontwikkelen en verduurzamen om een kwalitatief goed en duurzaam product te kunnen blijven maken en te leveren.

Bosch-Beton-Structuurkeerwanden-station-Chevremont-Kerkrade

Bosch Beton biedt de beste keerwandoplossing op maat in een situatie. Het eigen Engineering-team berekent en toetst de oplossing die zij bieden aan de constructieve eisen van de opdrachtgever. Grote aanvragen werken zij uit naar concrete aanbiedingen, maken constructieberekeningen en werktekeningen en bedenken oplossingen waardoor een project praktisch haalbaar is. De keerwandproducent gaat slim om met materiaalgebruik en levert daardoor een belangrijke bijdrage aan een constructief beter product, met een langere levensduur én een lagere CO2-footprint.
Met engineering in eigen huis is het mogelijk wensen van onder andere architecten in ontwerpen uit te werken. Denk aan structuurkeerwanden zoals station Chèvremont in Kerkrade of antracietwanden langs de snelweg A1 bij Bathmen.Klanten ontzorgen, persoonlijk en full-service gericht contact, maatwerk, hoogste kwaliteit en een snelle levering maken Bosch Beton tot een solide partner voor projecten in de GWW. Van offerte tot en met projectoplevering en ook daarna onderhouden zij contact met de klant. De producten zijn duurzaam en gecertificeerd conform de eisen van onder andere KIWA/KOMO en Güteschutz met een garantie tot maximaal twintig jaar en een ontwerplevensduur tot 100 jaar.

Bekijk een impressie van GWW-projecten
https://www.boschbeton.be/projecten/?_projects_filter=gww-be&utm_source=Bouwkroniek&utm_medium=Newsletter&utm_campaign=Q2

 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten