Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materiaal

DASSY lanceert milieubewuste collectie werkkledij

DASSY creëerde ViVid een nieuwe head-to-toe collectie met 11 innovatieve producten. De kledingstukken zijn erg geschikt voor de maintenancesector, ze zijn comfortabel en praktisch.

Ontwerp zonder titel - 2024-02-29T094748.409
DASSY

Enkele innovatieve features maken dit helemaal waar. 

  • De sterke, scheurvaste weving ripstop zorgt voor extra duurzame kledij.
  • De engineered fit geeft de drager meer bewegingsvrijheid, zowel voor broeken als tops. We herbekeken de positie en de vorm van de naden voor meer comfort.

Dankzij de hippe outdoorlook kunnen de stukken ook perfect in de vrije tijd gedragen worden. Het vernieuwde kleurenpalet maakt van de collectie een eyecatcher en maakt het mogelijk om de outfit aan te passen aan je voorkeur en bedrijfskleuren.

De ViVidcollectie is de eerste die op basis van een milieubewuste visie werd ontwikkeld. Elk kledingstuk bevat gerecycleerd materiaal en alle stoffen uit de collectie zijn PFC-vrij. Drie tops zijn zelfs vervaardigd uit 100% gerecycleerd materiaal. “Dat is een doorbraak in onze sector”, vertelt Veronique Mulliez, CEO van DASSY. “Het is niet evident om duurzaamheid van grondstoffen te verzoenen met duurzame kwaliteit die werkkledij vereist.”

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten