Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materiaal

Publi-reportage | Duma Rent biedt u een recente en moderne vloot

Duma Rent is uw specialist in de verhuur van machines voor bouw en industrie. Duma Rent verhuurt enkel machines van gerenommeerde topmerken. Deze worden steeds nieuw aangekocht en op regelmatige basis vervangen. Dat is meteen uw waarborg op betrouwbare machines met de recentste en modernste technologieën. Deze worden verhuurd voor zowel korte, middellange als langdurige projecten.

dumarent_luchtfoto

Duma Rent beschikt over een zeer uitgebreide vloot van meer dan 1500 gespecialiseerde machines, zoals hoogwerkers, verreikers, minikranen, heftrucks en machines voor grondverzet. De klant kan steeds kiezen uit een breed gamma state-of-the-art machines, die zijn ontworpen om de meest uitdagende taken uit te voeren met de grootste efficiëntie en veiligheid.

Volledige service van A tot Z

“We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten", aldus Piet De Craemer van Duma Rent. "We hebben geïnvesteerd in de beste machines en getraind personeel om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd tevreden zijn met onze service." Zowel verhuur, transport, en service wordt door onze ervaren en opgeleide medewerkers verzorgd. Het transport gebeurt door onze eigen logistieke dienst ‘Duma Trans’, die over een vloot van 15 recente Volvo vrachtwagens met dieplader beschikt. Dankzij deze aanpak kunnen wij op elk moment in de verhuurcyclus een correcte service geven.

Het juiste advies is goud waard

"We zijn niet alleen een verhuurbedrijf, maar ook een partner voor onze klanten", vervolgt Piet "We willen dat onze klanten succesvol zijn en we streven er voortdurend naar om hun ervaring met ons zo naadloos mogelijk te maken.” Duma Rent heeft een team van ervaren en goed opgeleide professionals, die klanten kunnen helpen bij het kiezen van de juiste machines voor hun behoeften en budget. Het bedrijf is er trots op dat het niet alleen machines verhuurt, maar ook advies geeft over het gebruik ervan en ondersteuning biedt tijdens het hele huurproces. Dit kan ook gebeuren in de vorm van een werfbezoek.

Actief in België en Frankrijk

Naast zijn vestigingen in België heeft Duma Rent ook twee grote verhuurbedrijven in Frankrijk. Sinds 2008 is Duma Rent actief in Duinkerke, met zijn vestiging Duma Rent Nord SAS. Recentelijk werd er ook de nieuwe vestiging ‘Duma Rent Paris‘ geopend in Canly, nabij Parijs. Hierdoor kunnen wij onze klanten niet enkel in het Noorden van Frankijk, maar ook in de regio Parijs en omstreken beter gaan ondersteunen.

Een beter milieu met TOYOTA diesel-heftrucks en STILL batterij-heftrucks

Duma Rent vernieuwde de ganse vloot Toyota diesel-heftrucks diesel. Deze zijn ontworpen om te voldoen aan de strengste emissienormen en bieden een aantal voordelen ten opzichte van oudere modellen. De TIER 5-normen verminderen niet alleen de uitstoot van schadelijke stoffen, maar verbeteren ook de brandstofefficiëntie en de prestaties van de machines.

Duma Rent investeert ook continu in batterij aangedreven machines. Ons aanbod STILL batterij-heftrucks werd daarom aanzienlijk uitgebreid met nieuwe modellen en hefhoogtes. "Met deze nieuwe toevoeging aan onze vloot bieden we onze klanten nog meer mogelijkheden om te voldoen aan de steeds strengere milieunormen en tegelijkertijd te profiteren van betere prestaties."

Voor meer informatie over de beschikbaarheid en huurmogelijkheden van deze machines, kun je contact opnemen met Duma Rent via hun website www.dumarent.be of telefonisch via 056 222 1111.

dumarent_DSC08029
dumarent_DSC08030
dumarent_DSC08130
dumarent_DSC08190-copy
dumarent_DSC08191
dumarent_7,0-ton-diesel-Toyota_HIRES
dumarent_DSC07834-copy
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten