Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materiaal

Duurzame valbeveiliging met aluminium balustersysteem

Roval Aluminium heeft een aluminium balustersysteem ontwikkeld dat zowel los gemonteerd kan worden als volledig geïntegreerd in de aluminium muurafdeksystemen. In het laatste geval ontstaat er een fraaie twee-eenheid. De balustersystemen worden gemonteerd in situaties waar er risico op valgevaar is. Denk aan balkons, loggia’s, maar ook aan dakterrassen. De balustersystemen van Roval hebben als voordeel dat het uitzicht nauwelijks belemmerd wordt.

Venlo, Top-Care (24)

Duurzaam en esthetisch combineren

Als totaalleverancier heeft Roval ervoor gezorgd dat de aluminium bouwproducten niet alleen maar autonoom toe te passen zijn, maar ook in combinatie. De balustersystemen en muurafdeksystemen passen naadloos bij elkaar. Duurzaam en esthetisch. De staanders kunnen verzonken worden in de aluminium muurkap. Een schroefloze montage, waardoor de muurafdekkap niet doorboord hoeft te worden en daardoor zijn stevigheid behoudt.  

Soorten handrail

Roval biedt voor het balustersysteem keuze uit ronde, ovale, vierkante en rechthoekige varianten voor de bovenzijde en voor de onderzijde rond of recht.

Voordelen

Een van de grote voordelen van aluminium balustersystemen is dat het aluminium nauwelijks onderhevig is aan weersinvloeden. Hierdoor blijft de esthetische uitstraling bij normaal onderhoud tot in lengte van jaren gewaarborgd. De aluminium balustersystemen van Roval Aluminium zijn leverbaar in vrijwel alle Ral-kleuren of blank geanodiseerd. Op onze website vindt u tal van inspirerende producten!

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten