Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materiaal

Familiebedrijf doet een bijzondere betonbelofte

Het familiebedrijf Jos Eederkens uit Oudsbergen breekt met de ellenlange algemene voorwaarden en garantieuitsluitingen. Na 40 jaar doen zaakvoerders Ethel en Christel Eerdekens een bijzondere betonbelofte, wat erop neerkomt dat ze tien keiharde garanties geven aan hun klanten.  “We betreuren de tendensen die we tegenwoordig zien in de betonsector. Kwaliteit gaat ten koste van kwantiteit en daar willen we tegenin gaan met tien heldere garanties”, aldus de zaakvoerders. 

Eerdekens Jos
“De 40ste verjaardag van ons bedrijf brengt een nieuwe wind mee. Vele mensen krijgen bij het horen van het woord beton een koud, kil gevoel. De markt wordt gekenmerkt door cowboys die een loopje nemen met de bestaande wetten en normen. Wat ten koste gaat van de 
kwaliteit, veiligheid en sociale voorwaarden. Wij kiezen voor een andere aanpak en geven onze klanten tien keiharde garanties. Voorop staan eerlijkheid, ethiek, lange termijnrelaties en duidelijke communicatie. Een voorbeeld? We voeren de projecten uit zoals afgesproken en  laten daarbij ingewikkelde contracten en lange algemene voorwaarden varen. We pakken dat aan met een gloednieuw merkverhaal en een slogan. Vanaf nu prijkt ‘De Bijzondere Betonbelofte’ zelfs onder onze bedrijfsnaam”, vertellen Ethel en Christel Eerdekens.
 
“De betonbelofte maken we evenzeer waar lang nadat de betonvloer geplaatst is. Ook dat nemen we mee in onze tien garanties. We weten dat betonvloeren na verloop van tijd wat extra zorg nodig hebben. We kiezen dan resoluut voor een ecologische en duurzame oplossing in plaats van eventuele problemen te verdoezelen. Dat kan gaan van een dieptereiniging tot polijsten. Daarbij gebruiken we biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen”, aldus de zaakvoerders.
 
Jos Eerdekens Betonvloeren is een aannemer uit Oudsbergen die gespecialiseerd is in het uitvoeren en renoveren van hoogkwalitatieve industriële betonvloeren. Het bedrijf werd 40 jaar geleden opgericht door Jos Eerdekens en in 2017 overgenomen door zijn twee dochters Christel en Ethel Eerdekens. 
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten