Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materiaal

Feproma en Fema kiezen beste producent en handelaars

Baksteenfabrikant Vandersanden is door de Fema- en Feproma-leden uitgeroepen tot beste Feproma-bouwmaterialenproducent, terwijl Van Hulle Bouwservice uit Tielt en Gobert Matériaux zich respectievelijk kroonden tot beste Nederlandstalige en Franstalige Fema-bouwmaterialenhandelaar. De drie laureaten ontvingen tijdens een ontmoetingsevent met 180 aanwezigen een exclusieve award-litho van kunstschilder Koen van den Broek.

Op de foto zien we Marnix Van Hoe (tweede van r.) die de awardwinnaars feliciteert, met vanaf l. Rudi Peeters (Vandersanden), Andy Van Bruwaene en Fanny Galle (Van Hulle Bouwservice), Jos Achten (Vandersanden) en Ronald en Hubert Gobert.

Feproma en Fema kiezen beste producent en handelaars
-

Voor de Feproma-bouwmaterialenproducenten waren de genomineerden (in alfabetische volgorde) Coeck, Ebema - Stone & Style, Fingo, Knauf, Unilin, Vandersanden en Wienerberger. In de categorie van de Nederlandstalige Fema-bouwmaterialenhandelaars waren er nominaties voor Bouw.Punt Jorissen, Group Defrancq, Gedimat De Groote, Gedimat Hendrickx, Van Herck Bouwmaterialen, Van Hulle Bouwservice en Van Pelt. In de categorie van de Franstalige Fema-bouwmaterialenhandelaars werden Batipro, B+M Baustoff-Metall Belgium, Bigmat Grez-Doiceau Belmeco, Bigmat Haren - Ilonato, Carodec, Gedimat Hansez-Dalem en Gobert Matériaux genomineerd. De live online stemmen van de aanwezigen tijdens het event telden mee voor de andere helft van elke totaalscore.

Feproma-voorzitter Pirre Wuytack, Fema-voorzitter André De Groote en Fema-bestuurder Marnix Van Hoe organiseerden na drie jaar corona-afwezigheid een andermaal in alle opzichten geslaagd netwerkevent. Intussen kijken ze al vol verwachting vooruit naar het jaarlijkse Ufemat-congres, dat van 20 tot 22 april in Dublin plaatsvindt en waar de Europese bouwmaterialenhandelaars en -producenten elkaar traditiegetrouw in een collegiale en leerrijke sfeer ontmoeten.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten