Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materiaal

Heroma opent vestiging in Wallonië

Heroma heeft sinds begin dit jaar ook een vestiging in Wallonië om zijn Waalse klanten beter van dienst te kunnen zijn. De vestiging bevindt zich in Baillonville (Marche-en-Famenne) en is makkelijk bereikbaar.

Heroma 1

De klanten zijn welkom om ter plaatse de toonzaal te komen bezichtigen. Momenteel is dit enkel nog op afspraak bij de Waalse vertegenwoordiger Angel Garcia Y Cortes. Angel heeft ook een demonstratievoertuig, uitgerust met verschillende Heroma-materialen waarmee hij kan langskomen op locatie.

Eigen werkplaats

De nieuwe vestiging in Baillonville heeft zijn eigen werkplaats waar alle inrichtingen geplaatst worden door gespecialiseerd personeel. Er is plaats om ongeveer 6 tot 8 bestelwagens tegelijkertijd in te richten. Bij kleine of eenvoudige inrichtingen kunnen de wagens ingerich worden op één werkdag. Vraagt de klant verschillende werken, dan kunnen de wagens enkele dagen blijven staan op de ruime parking, die bovendien ’s nachts afgesloten wordt.

Materialen

De materialen voor de inrichtingen zijn materialen die voor en door Heroma ontwikkeld en geproduceerd worden. Op termijn zullen de meest verkochte artikelen ook een plaats krijgen in het lokale magazijn.

 
 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten