Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materiaal

Publi-reportage | Hidromek exclusief in belgië bij FM-Bouwmachines

Hidromek graafmachines, uitgerust met een hydraulisch systeem voor uitstekende prestaties, werken sneller, productiever en efficiënter. Ze produceren meer werk met minder brandstof en zijn daarom winstgevender. De HMK H4 serie bestaat uit graafmachines op wielen, rupsbanden en/of met liftcabine.

Hidromek-rupsgraafmachine

Hidromek is een Turks merk met kwalitatief Europees staal en onderdelen. Dankzij technologische innovatie produceren ze meer werk in minder tijd en met minder brandstof, dus zijn ze voordeliger en beter voor het milieu. Het zijn duurzame machines, geproduceerd met een sterke constructie voor lange levensduur, maximale prestaties en vlotte werking onder zware omstandigheden. Ze garanderen een veilige werkomgeving met ROPS en FOPS, extra zichtvermogen met camera’s, ledlampen en audio waarschuwingssysteem.

Duurzame en uitgebalanceerde constructie

De HMK 150 W met binnendraaier is zeer comfortabel op smalle terreinen en zorgt met zijn duurzame en uitgebalanceerde constructie voor een vlotte werkmogelijkheid in stedelijke gebieden. De kortere achterbouw biedt meer gebruiksgemak en een veilige werkomgeving. Dankzij innovatieve superieure technologie en uitrusting is hij ergonomisch met maximaal comfort. Veelzijdig en eenvoudig in gebruik door de vele mogelijkheden van aanbouwdelen.

Graafmachine met liftcabine

De graafmachine met liftcabine is de oplossing voor verschillende toepassingen. Hij is speciaal ontwikkeld voor recycling, industriële en materiaalbehandeling, biedt betere prestaties, gebruiksgemak, veelzijdigheid en comfort en levert topprestaties in zijn klasse.

graafmachine-met-liftcabine
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten